Een Tarotconsult kan over alles gaan dat je bezig houdt: werk, studie, relaties, het vinden van een partner, rouwverwerking, ziekte, geld etc. We zijn gericht op inzicht en op het aanboren van je intuïtie. We zijn niet gericht op toekomstvoorspelling. Het is juist goed als je niet weet wat de toekomst je brengen zal:

Niets gebeurt zomaar. Alle gebeurtenissen hangen met elkaar samen en zijn uiteindelijk zinvol. Ons leven op aarde is een leerweg en heeft een bestemming. Er bestaan hogere dimensies. Als we er voor open staan kunnen we ons van daaruit laten leiden. De kaarten vormen een brug naar die hogere dimensies.

Tarot is een zeer oude symbooltaal die uitermate geschikt is om de subtiele stromen in je onderbewuste te duiden. Een legging helpt je het verband te leren zien tussen de situatie waarin jij je bevindt en je bestemming in het leven.

Het is de kunst om de juiste rust en afstemming te vinden om contact te maken met je innerlijke raadgever. Tarotcoaching helpt je daarbij. We zijn er op gericht dat je vanuit je eigen kracht de juiste antwoorden vindt.

Tarotconsult aanvragen
Neem contact op voor meer informatie