Za. 26 juni 10.30 – 17.00 uur Workshop in Almere

In de workshop Op weg naar Heling ga je – ter ondersteuning van je medische traject – actief aan de slag om het zelfgenezend vermogen van je lichaam vrij te maken. Je leert bewust om te gaan met wat je kracht geeft en wat juist kracht en energie weghaalt. Op het moment dat de bronkracht vrij kan stromen zal je lichaam van nature veel gezondheidsproblemen zelfstandig oplossen. Na afloop van de workshop heb je een duidelijk beeld hoe je genezing vanuit een holistisch perspectief kunt bevorderen.

We werken op vier niveau’s, die elkaar versterken en aanvullen.

Vanuit de fysieke invalshoek bekijk je de mogelijkheden om te ontgiften en te vitaliseren. Ook is er aandacht voor voeding.

 

Vanuit de energetische invalshoek ervaar je hoe je lichaam je voortdurend informeert over je welbevinden. Waar stroomt het? Waar blokkeert het? Wat is hierbij de rol van je aandacht? Ook maak je kennis met de rol van het energetisch geheugen in je lichaam.

 

Vanuit de psychische invalshoek onderzoek je de patronen die in je werkzaam zijn. Welke gedachten steunen je en welke gedachten ontkrachten je juist? Je geeft aandacht aan je pijnlichaam, de totale som van alles wat je niet hebt kunnen verwerken. Hoe ga je met jezelf om? Welke deelpersoonlijkheden kun je onderscheiden?

 

Vanuit de spirituele invalshoek verbind je je met het innerlijk weten, het deel in ons dat ons altijd vanuit heelheid terzijde staat. Om de raad van je innerlijk weten te kunnen ontvangen is het nodig om jezelf stil te maken en vanuit die ruimte in vertrouwen te luisteren. Ook gaan we op zoek naar de manier waarop dat wat je NU meemaakt zinvol zou kunnen zijn voor je ontwikkeling.