Lezing Op Weg naar Heling

In de lezing Op Weg naar Heling vertel ik het verhaal van mijn natuurlijke genezing en wat ik er van geleerd heb. Wat is er mogelijk? Is de geest sterker dan de materie of worden we bepaald door onze genen? Wat zijn de grenzen? Wanneer steek je je kop in het zand? Kun je een natuurlijke aanpak combineren met de reguliere weg? Ook ga ik in op de rol van het `dieper weten’ en de hulp die we kunnen krijgen als we ons op die diepere laag afstemmen. Sinds ik in 2015 op natuurlijke wijze van prostaatkanker genezen ben, vragen mensen mij vaak: ‘hoe heb je dat gedaan?’ Het antwoord is dat ik zo veel mogelijk geprobeerd heb mijn hart te volgen: wat past er bij me en wat niet? In mijn geval paste een chemo of operatie niet. Voor iemand anders kan de zaak heel anders liggen. Genezen kan op allerlei manieren.

Het gaat er vooral om dat je je eigen weg vindt. De weg die ik gekozen heb beschrijf ik in mijn boek Op weg naar Heling. Als ik jou begeleid in je zoektocht naar de weg die voor jou passend is, ligt de nadruk op het durven aankijken en accepteren van de realiteit en vervolgens op het contact maken met het dieper weten dat in je hart te vinden is. Daar kun je de antwoorden vinden. De ene keer voelt iemand zich veilig als er naast het verdiepen van de innerlijke verbinding ook een regulier traject gevolgd wordt. Als het ‘klopt’, als het in je hart goed voelt, dan is dat de juiste weg. Een andere keer is iemand rotsvast overtuigd dat een uitsluitend alternatieve route de juiste is. Ook prima.

Mijn rol is om je te helpen om voorbij de angst te gaan en het pad te vinden dat bij jou past. In het geval van kanker lopen er cellen ‘uit de pas’. Ze trekken zich niets meer aan van de natuurlijke levende samenhang van alle cellen en hebben ‘hun eigen feestje’. Ik zag dit als een aansporing om te onderzoeken welk deel in mijzelf niet geïntegreerd was. In mijn geval ging het om een diepe overlevingsangst, waarvan ik me bewust ben geworden dankzij de kanker. Ik begreep de kanker als een signaal dat integratie noodzakelijk was. Is het signaal opgepakt en begrepen, dan is de kanker ‘niet meer nodig’ en is het mogelijk dat er genezing plaatsvindt.

Info i.v.m. coaching
Maak een afspraak
Boek ‘Op weg naar heling’