“Sinds januari 2021 is Hans mijn wegbegeleider en een vast mentaal anker in mijn leven. De aanleiding was mijn medisch proces n.a.v. een voorstadium van borstkanker met een preventieve chemo/antilichamen therapie .
Hans zijn doorgrondende blik op mijn situatie, samen met zijn kwaliteit mij – en mijn karakter- te begeleiden, te motiveren en te reflecteren was en is goud waard, zeker in combinatie met zijn vrolijke humor. Hij heeft tijdens deze fase het leven lichter gemaakt voor mij.
Hans werkt doordacht en zijn analytische benadering combineert hij met veel empathie en weet op het juiste moment de juiste snaar te raken, wat hem ongetwijfeld ook tot een goede gitarist maakt . Ook al is de kwantiteit nu tijdelijk wat minder, wat ook een goed teken is voor mijn persoonlijke situatie en levensvragen, hoop ik dat hij nog lang mijn verdere levensweg zal begeleiden, wat voor mij een verrijking is in mijn leven. Veel dank┬áhiervoor”
Victorine

Wij zijn allebei enorm blij met jouw hulp en steun, waardevolle tips en handvatten. Je werkt op een integere manier wat wij als heel prettig ervaren hebben. Nog regelmatig pakken we jouw tools erbij. Dank!
R & W