Er is altijd een diepere oorzaak. Als je bij mij komt voor een sessie is het uitgangspunt dat we samen zoeken naar de diepere oorzaak van de uitdaging waarmee jij te maken hebt. Vaak zijn bepaalde situaties uit het verleden niet verwerkt. Zodra je contact maakt met de diepere oorzaak en de bijbehorende pijn toelaat, zet je een stap richting heling.

Het is belangrijk om te begrijpen dat we niets kunnen afdwingen. We weten simpelweg niet wat het leven voor ons in petto heeft. Wat we wel kunnen doen is luisteren naar wat het lot ons wil duidelijk maken. Is een boodschap eenmaal begrepen, dan is de kans beduidend groter dat de omstandigheden ten gunste zullen veranderen. Tegelijkertijd weet je nooit van te voren wat je moet leren dragen en wat mag transformeren. De kunst is om daar vrede mee te leren hebben. Lees meer

Het eerste gesprek is in mijn praktijkruimte in Overloon of op een andere locatie naar voorkeur. Je kunt ook kiezen voor wandelcoaching in ons prachtige bos of voor een online sessie.

Coachingssessie € 60,- per afspraak (minimaal 60 minuten).
Ben je gemotiveerd maar is de hoogte van het bedrag een probleem, dan is een aangepast tarief mogelijk.

Neem contact op voor een afspraak