• De vervolgcursus Tarot bestaat uit acht lessen op dinsdagavond van 19.30 - 21.30 in Ontmoetingspunt ’t Helder te Overloon. Start: Januari 2024 Data: exacte data volgen nog
  Adres:
  Ontmoetingspunt 't Helder.
  Helderseweg 31, Overloon
 • De aanvangscursus Tarot bestaat uit acht lessen, een keer in de veertien dagen op dinsdagavond van 19.30 - 21.30 uur in Ontmoetingspunt ’t Helder te Overloon. Data: 3, 24 sept, 8, 22 okt, 5, 19 nov, 3, 17 dec.
  Adres: Ontmoetingspunt 't Helder.
  Helderseweg 31, Overloon
 • Een novelle van Marijke Smith. Sprookjesachtig en Actueel. Een perfecte mix tussen fantasie en werkelijkheid. Als Anna Davids bezoek krijgt van een engel, de vroegere oudtestamentische profeet Ezechiël, vraagt hij haar om de Groene Draak te 'promoten'. De Groene Draak is naar de Aarde gestuurd om ervoor te zorgen dat alles weer schoon, stil en vredig wordt. Hij heeft daarbij de hulp van mensen nodig. Ondanks haar twijfels neemt Anna de opdracht aan. Wat volgt is een reeks van uiterst merkwaardige gebeurtenissen. Zal de Groene Draak poot aan de grond krijgen? Dit verhaal laat je stil staan bij een van de belangrijkste onderwerpen van deze tijd: de relatie tussen natuur (aarde) en mens. Bovendien biedt het een concrete manier om op originele wijze een steentje bij te dragen aan een betere wereld.
 • Een sprookje voor volwassenen over de genezing van de wereld Met deze novelle van Marijke Smith betreedt de lezer een werkelijkheid die enerzijds geworteld is in onze alledaagse realiteit, anderzijds in een realiteit die daarachter ligt. Dat beide realiteiten in elkaar overvloeien en elkaar wederzijds beïnvloeden wordt gaandeweg duidelijk. Een spannend verhaal dat oproept tot het besef dat wij als mensen verantwoording dragen voor de Aarde en al haar zichtbare en onzichtbare schepselen.
 • Consult

  50,00
  Consult live of online minimaal 60 minuten.
 • Op Weg naar Heling

  10,0016,50
  In 2015 werd bij Hans Kunneman prostaatkanker geconstateerd. In plaats van de reguliere aanpak heeft hij een ander pad gekozen. Inmiddels is hij volkomen genezen zonder operatie of bestraling. Dit boek is bedoeld om je te inspireren om vanuit je eigen kracht een weg te zoeken naar heling. Paperback €16,50 (inclusief verzendkosten) E-book €10,-
Ga naar de bovenkant