Op weg naar heling

In de workshop Op weg naar Heling  wil ik je laten ervaren hoe je, als je ziek bent, eigenaar kunt blijven van je eigen proces en de diepere lagen kunt verkennen van wat je allemaal overkomt. Ik geloof dat wat er in ons leven gebeurt niet zomaar gebeurt. Het leven wil ons iets duidelijk maken en het is de kunst om daarvoor open te staan. Graag deel ik met je hoe mijn idee over gezondheid en heling gedurende mijn eigen ziekteproces veranderd is. Ik heb ervaren dat er naast reguliere geneeskunde andere kansrijke mogelijkheden bestaan om weer gezond te worden.

In de workshop maak je kennis met een aantal wegen die je  kunt verkennen naast je bezoek aan je artsen. Wegen waarbij je – ook al ben je ziek – je lichaam leert zien als een trouwe en wijze partner en waarbij je open leert staan voor wat je lichaam en je levenslot je willen duidelijk maken. Het gaat om een kronkelig pad dat zich niet rechtlijnig laat duiden; een pad dat je uitnodigt om te veranderen,  ‘out of the box’ te denken, uit je cocon te

breken, onbekend terrein te betreden en je leven te omarmen zoals het zich ontvouwt. Bij dit proces blijf je helder denken met je buik en je hart als kompas.

De workshop zal vanaf medio 2019 aangeboden worden in Elaisa te Maasmechelen (België)

Nederland, Overloon, 21-09-17
Hans Kunneman heeft prostaatkanker overwonnen dmv alternatieve geneeskunde. Hij neemt nagenoeg elke ochtend een duik in een vlakbij gelegen ven.
© Photo Merlin Daleman