welkomstpagina contact bio gibran tarot music musical & filmmuziek english version


In 2000 schreef Hans Kunneman een 78-delige compostie gebaseerd op het beroemde Tarot-spel. Aangezien Hans jaren bezig is geweest de Tarotkaarten te bestuderen was het idee om componeren rond dit thema een natuurlijke stap. Deze muziek is bedoeld als muzikale vertaling van de mystieke betekenis van de kaarten.Tarot CD front

Muziekvoorbeelden
'Tarot Music'

Hans Kunneman & het Gaia-ensemble

'De gehangene' (1,40 MB)
'De geliefden' (1,33 MB)
'De wereld' (1,22 MB)In het najaar van 2000 heeft Hans het Gaia-ensemble opgericht, een kamerorkest dat zich richt op het opnemen en uitvoeren van zijn werk.

Hans Kunneman & het Gaia-ensemble

Vocals: Jorine Samson, Flute: Anneke van Gessel, Clarinet: Anneke Heijne, Bassoon: Jeroen Vermeulen, Trumpet: Michael de Graaf, Horn: Carolijn Nicolai, Trombone: Honoré Prins, Piano: Thom Janssen, Marimba: Paul Castricum, Bass guitar: Marco Verhoogt, Percussion: Bastiaan Buissink, Violin: Tatien van Herpen, Stijn Schmeddes, Carolien Heinen, Christiane Belt, Esther Goedhart, Cornelie van Bosbeek, Viola: Tom Moonen, Cello: Frank Rutgers, Double bass: Jeroen Rekké.Alle muziekstukken zijn in .mp3 formaat. Als ze na aanklikken van een titel niet automatisch gaan spelen klik dan met rechts, selecteer 'doel opslaan als...' en kies een locatie vanwaar u de file kunt starten.